1. kantoorartikelen
  2. SIGNA AC20 CE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep

SIGNA AC20 CE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep

5/5

Met SIGNA AC20 CE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA AC20 CE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA AC20 CE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA AC20 CE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep

De SIGNA AC20 CE Rolcontainer is een uniek en stijlvol meubelstuk dat perfect is voor het organiseren van al je spullen. Deze rolcontainer is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een prachtig knoestig eiken design, waardoor het een authentieke en rustieke uitstraling heeft. Het is voorzien van een handig ophangsysteem, zodat je gemakkelijk allerlei items kunt ophangen, zoals sleutels, tassen of jassen. Dankzij de afsluitbare functie en centrale vergrendeling kun je met een gerust hart je waardevolle spullen opbergen in de lade van deze rolcontainer. De chroom metalen handgreep zorgt niet alleen voor een modern en elegant accent, maar maakt het ook gemakkelijk om de rolcontainer te verplaatsen. Met een afmeting van 42,8 x 58 x 59 cm biedt deze rolcontainer voldoende ruimte om al je benodigdheden op te bergen. Daarnaast is deze rolcontainer eenvoudig te monteren, zodat je er snel van kunt genieten. Of je het nu in je kantoor, slaapkamer of woonkamer plaatst, de SIGNA AC20 CE Rolcontainer is een handige en praktische aanvulling op elk interieur. Met zijn duurzame materialen en doordachte ontwerp is deze rolcontainer een onmisbaar meubelstuk voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle opbergoplossingen.

Veelgestelde vragen over SIGNA AC20 CE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep

SIGNA AC20 CE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA AC20 CE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA AC20 CE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA AC20 CE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA AC20 CE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Chrome metaal handgreep bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten