1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn

De praktische standcontainer met 4 lades is een ideale oplossing voor het georganiseerd houden van al je spullen. Of je nu papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen wilt opbergen, deze container biedt voldoende ruimte om alles binnen handbereik te houden. De container is voorzien van wieltjes aan de onderkant, waardoor je hem moeiteloos kunt verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu naast je bureau wilt plaatsen of in een andere ruimte wilt gebruiken, het kan allemaal! Deze ladecontainer is geschikt om te bevestigen aan zowel een wing- als hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (met een diepte van 80 cm) als aan de hoekzijde (met een diepte van 60 cm). De container heeft 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en een cilindersluiting met 2 bijgeleverde sleutels. Daarnaast is de container verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zowel de romp als het topblad, waardoor je hem kunt afstemmen op je eigen smaak en interieur. De container is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken, waardoor hij lang meegaat en er altijd netjes uitziet. Optioneel kun je ook een kunststof pennenbak toevoegen voor nog meer opbergmogelijkheden. De meubelen worden ongemonteerd geleverd, maar je ontvangt alle benodigde materialen om ze eenvoudig.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Ahorn bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten