1. kantoorartikelen
  2. OFC60WT Rolcontainer, bureaukast, van staal, voorgemonteerd, afsluitbaar, met 3 laden, hangmap, voor documenten,

OFC60WT Rolcontainer, bureaukast, van staal, voorgemonteerd, afsluitbaar, met 3 laden, hangmap, voor documenten,

5/5

Met OFC60WT Rolcontainer, bureaukast, van staal, voorgemonteerd, afsluitbaar, met 3 laden, hangmap, voor documenten, zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met OFC60WT Rolcontainer, bureaukast, van staal, voorgemonteerd, afsluitbaar, met 3 laden, hangmap, voor documenten, heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties OFC60WT Rolcontainer, bureaukast, van staal, voorgemonteerd, afsluitbaar, met 3 laden, hangmap, voor documenten,

Merk

ZAZA Home

Gewicht

15 kg

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 52 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van OFC60WT Rolcontainer, bureaukast, van staal, voorgemonteerd, afsluitbaar, met 3 laden, hangmap, voor documenten,

• Veilig opbergen: Deze OFC60WT rolcontainer is niet alleen ruim, maar ook veilig. Het is uitgerust met een slot, zodat je waardevolle documenten en persoonlijke bezittingen veilig kunt opbergen. Geen zorgen meer over ongeoorloofde toegang tot vertrouwelijke informatie. • Eenvoudig en snel: Deze rolcontainer wordt voorgemonteerd geleverd, dus je hoeft geen tijd te verspillen aan het in elkaar zetten. Het enige wat je hoeft te doen is de lades in de gewenste volgorde plaatsen en je bent klaar om te gaan. Geen gedoe met ingewikkelde montage-instructies. • Flexibiliteit en mobiliteit: Dankzij de vier zwenkwielen is deze rolcontainer gemakkelijk te verplaatsen. Of je nu van kantoor naar vergaderruimte wilt gaan of gewoon je werkplek wilt herorganiseren, met deze rolcontainer is het een fluitje van een cent. • Stijlvol en duurzaam: Deze rolcontainer is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een verzinkte afwerking. Hierdoor ziet hij er niet alleen stijlvol uit, maar is hij ook duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage. Een investering die lang meegaat. • Volledige organisatie: Met de OFC60WT rolcontainer heb je al je documenten op één plek. Naast de drie laden is er ook een hangmap voor het opbergen van belangrijke documenten. Geen rommelige kantoren meer, maar een georganiseerde en efficiënte werkplek.

Veelgestelde vragen over OFC60WT Rolcontainer, bureaukast, van staal, voorgemonteerd, afsluitbaar, met 3 laden, hangmap, voor documenten,

OFC60WT Rolcontainer, bureaukast, van staal, voorgemonteerd, afsluitbaar, met 3 laden, hangmap, voor documenten, kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 52 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 15 kg.

OFC60WT Rolcontainer, bureaukast, van staal, voorgemonteerd, afsluitbaar, met 3 laden, hangmap, voor documenten, komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

OFC60WT Rolcontainer, bureaukast, van staal, voorgemonteerd, afsluitbaar, met 3 laden, hangmap, voor documenten, is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

OFC60WT Rolcontainer, bureaukast, van staal, voorgemonteerd, afsluitbaar, met 3 laden, hangmap, voor documenten, is op de markt gebracht door ZAZA Home. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt OFC60WT Rolcontainer, bureaukast, van staal, voorgemonteerd, afsluitbaar, met 3 laden, hangmap, voor documenten, bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten