1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Licht grijs (Ral 7035) | Havanna

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna

De praktische standcontainer met 4 lades is de perfecte oplossing voor het netjes en geordend houden van al je spullen. Of je nu papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen wilt opbergen, deze container biedt voldoende ruimte om alles binnen handbereik en georganiseerd te houden. Met zijn meerdere lades en compartimenten is deze standcontainer ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Een van de grote voordelen van deze container is dat hij gemakkelijk verplaatsbaar is dankzij de wieltjes aan de onderkant. Je kunt hem moeiteloos naar de gewenste locatie brengen, of dat nu naast je bureau is of in een andere ruimte, afhankelijk van jouw behoeften. Bovendien kan deze ladecontainer zowel aan een wing- of hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). De standcontainer is uitgerust met 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen, zodat je al je documenten overzichtelijk kunt opbergen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en kunnen worden afgesloten met een cilinderslot, inclusief 2 sleutels. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuropties voor de romp en het topblad, zodat de container perfect past bij jouw interieur. Bovendien is hij solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Als extra optie kun je een kunst.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna komt standaard in het Licht grijs (Ral 7035) | Havanna. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Havanna bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten