1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Rolcontainer afsluitbare kantoorkast met wieltjes van staal

Ladeblok Rolcontainer afsluitbare kantoorkast met wieltjes van staal

5/5

Met Ladeblok Rolcontainer afsluitbare kantoorkast met wieltjes van staal zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Rolcontainer afsluitbare kantoorkast met wieltjes van staal heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Rolcontainer afsluitbare kantoorkast met wieltjes van staal

Merk

Kantoormeubel Specialist

Gewicht

18.5 g

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 48 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Schuifdeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Rolcontainer afsluitbare kantoorkast met wieltjes van staal

Verhoog uw productiviteit met onze Ladeblok Rolcontainer afsluitbare kantoorkast met wieltjes van staal. Deze veelzijdige kantoorkast is speciaal ontworpen om uw kantoorwerk te optimaliseren. Of u nu thuis werkt of op kantoor, deze mobiele sokkel biedt de perfecte oplossing voor het opbergen van stapels documenten die anders uw bureau zouden overladen. Met 3 ruime lades, een hangmap en een handig uitneembaar vak voor kantoorbenodigdheden, kunt u al uw spullen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk houden. Geen gedoe meer met het zoeken naar belangrijke documenten of kantoorbenodigdheden. Alles kan overzichtelijk worden opgeborgen en snel worden teruggevonden. De afsluitbare functie van deze kantoorkast biedt ook een extra beveiligingslaag voor uw vertrouwelijke documenten. U kunt met een gerust hart uw kantoor verlaten, wetende dat uw belangrijke informatie veilig is opgeborgen. Bovendien is deze rolcontainer voorzien van wieltjes van staal, waardoor u hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar elke gewenste locatie in uw kantoor. Voeg een vleugje stijl toe aan uw werkruimte met dit moderne en duurzame ladeblok. Het is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een strakke en professionele uitstraling. De kantoorkast is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw kantoorinricht.

Veelgestelde vragen over Ladeblok Rolcontainer afsluitbare kantoorkast met wieltjes van staal

Ladeblok Rolcontainer afsluitbare kantoorkast met wieltjes van staal kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 48 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 18.5 g.

Ladeblok Rolcontainer afsluitbare kantoorkast met wieltjes van staal komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Rolcontainer afsluitbare kantoorkast met wieltjes van staal is een Ladeblok en heeft als deur type: Schuifdeur. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok Rolcontainer afsluitbare kantoorkast met wieltjes van staal is op de markt gebracht door Kantoormeubel Specialist. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Rolcontainer afsluitbare kantoorkast met wieltjes van staal bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten