1. kantoorartikelen
  2. Verleng ladeblok blank hout verstelbaar

Verleng ladeblok blank hout verstelbaar

5/5

Met Verleng ladeblok blank hout verstelbaar zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Verleng ladeblok blank hout verstelbaar heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Verleng ladeblok blank hout verstelbaar

Merk

Kerkmann

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 72 cm

Breedte: 42 cm

Diepte

Kleur

Bruin, Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Verleng ladeblok blank hout verstelbaar

Het Verleng ladeblok blank hout is een uniek en praktisch meubelstuk dat je werkruimte op je bureau vergroot. In tegenstelling tot traditionele ladeblokken, plaats je dit verleng-ladeblok naast je bureau, waardoor je meer ruimte hebt om je spullen georganiseerd te houden. Het ladeblok zelf is uitgevoerd in een stijlvolle witte kleur en het blad van het ladeblok wordt aangepast aan de kleur van je bureau. Je hebt de keuze uit de kleuren wit, grijs, antraciet en blank hout, waardoor je het ladeblok perfect kunt afstemmen op jouw interieur. Wat dit verleng-ladeblok echt bijzonder maakt, is dat het hoger is dan een gewoon ladeblok en ook nog in hoogte verstelbaar is. Hierdoor kan het ladeblok perfect worden afgestemd op de hoogte van je bureau, waardoor je een ergonomische en comfortabele werkomgeving creëert. De hoogte van het ladeblok kan worden aangepast van 72 tot 76 cm, zodat het perfect past bij onze in hoogte verstelbare bureaus. Dit Verleng ladeblok blank hout is een perfecte aanvulling op onze collectie in hoogte verstelbare bureaus. Wil je jouw werkruimte uitbreiden met een stijlvol en functioneel meubelstuk? Dan is dit verleng-ladeblok de ideale keuze voor jou. Ontdek nu welke bureaus compatibel zijn met deze speciale ladeblokken op onze website Meubelen-Online.

Veelgestelde vragen over Verleng ladeblok blank hout verstelbaar

Verleng ladeblok blank hout verstelbaar kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 72 cm
  • Breedte 42 cm
  • Diepte

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

Verleng ladeblok blank hout verstelbaar komt standaard in het Bruin, Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Verleng ladeblok blank hout verstelbaar is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Verleng ladeblok blank hout verstelbaar is op de markt gebracht door Kerkmann. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Verleng ladeblok blank hout verstelbaar bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten