1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Havanna

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Havanna

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Havanna zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Havanna heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Havanna

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Wit (RAL9010) | Havanna

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Havanna

Deze praktische standcontainer met 3 of 4 laden is de perfecte oplossing om alles georganiseerd te houden. Met meerdere lades en compartimenten is er voldoende ruimte voor al je papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke eigendommen. Alles is binnen handbereik en netjes opgeborgen. De standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant is het eenvoudig om de container naar de gewenste locatie te verplaatsen. Plaats hem gemakkelijk naast je bureau of gebruik hem in een andere ruimte, afhankelijk van je behoeften. Deze ladecontainer kan zowel aan een wing- of hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Het bevat 2 normale laden en 1 lade voor hangmappen, waardoor je al je documenten op een georganiseerde manier kunt opbergen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en een cilindersluiting met 2 sleutels. De standcontainer is verkrijgbaar in 2 dieptematen: 60 cm diep of 80 cm diep. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren voor de romp en het topblad, waardoor het perfect past bij jouw kantoorinrichting. Het is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Als extra optie kun je een kunststof pennenbak toevoegen. De meubelen worden ongemonteerd gelever.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Havanna

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Havanna kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Havanna komt standaard in het Wit (RAL9010) | Havanna. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Havanna is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Havanna is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Havanna bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten