1. kantoorartikelen
  2. Your Home Ladeblok met Slot Kantoorkast met Wieltjes met Hangmap Staal

Your Home Ladeblok met Slot Kantoorkast met Wieltjes met Hangmap Staal

5/5

Met Your Home Ladeblok met Slot Kantoorkast met Wieltjes met Hangmap Staal zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Your Home Ladeblok met Slot Kantoorkast met Wieltjes met Hangmap Staal heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Your Home Ladeblok met Slot Kantoorkast met Wieltjes met Hangmap Staal

Merk

Your Home

Gewicht

18.50 kg

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 48 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Roldeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Your Home Ladeblok met Slot Kantoorkast met Wieltjes met Hangmap Staal

Bespaar kostbare tijd en verhoog uw productiviteit met het Your Home Ladeblok met Slot Kantoorkast met Wieltjes met Hangmap Staal. Dit veelzijdige meubelstuk is speciaal ontworpen om uw kantoorwerk te optimaliseren en uw bureau netjes en georganiseerd te houden. Met drie ruime lades, een hangmap en een handig uitneembaar vak voor kantoorbenodigdheden, biedt dit ladeblok voldoende opbergruimte voor al uw documenten en belangrijke papieren. U kunt al uw kantoorbenodigdheden op een overzichtelijke manier opbergen, zodat u ze snel en gemakkelijk kunt terugvinden wanneer u ze nodig heeft. Dankzij de wieltjes is dit ladeblok eenvoudig te verplaatsen, waardoor u het gemakkelijk kunt aanpassen aan uw behoeften. Of u nu extra opbergruimte nodig heeft naast uw bureau of een mobiele oplossing wilt voor uw kantoorinrichting, dit ladeblok is de perfecte keuze. Bovendien is het voorzien van een slot, zodat u uw vertrouwelijke documenten veilig kunt opbergen. Verhoog uw efficiëntie en geef uw kantoor een stijlvolle en georganiseerde uitstraling met het Your Home Ladeblok met Slot Kantoorkast met Wieltjes met Hangmap Staal. Een must-have voor elke professional die waarde hecht aan een opgeruimde werkomgeving.

Veelgestelde vragen over Your Home Ladeblok met Slot Kantoorkast met Wieltjes met Hangmap Staal

Your Home Ladeblok met Slot Kantoorkast met Wieltjes met Hangmap Staal kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 48 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 18.50 kg.

Your Home Ladeblok met Slot Kantoorkast met Wieltjes met Hangmap Staal komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Your Home Ladeblok met Slot Kantoorkast met Wieltjes met Hangmap Staal is een Ladeblok en heeft als deur type: Roldeur. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Your Home Ladeblok met Slot Kantoorkast met Wieltjes met Hangmap Staal is op de markt gebracht door Your Home. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Your Home Ladeblok met Slot Kantoorkast met Wieltjes met Hangmap Staal bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten