1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Rood

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen

Deze praktische standcontainer met 4 lades is de perfecte oplossing om je spullen netjes georganiseerd te houden. Of je nu papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen wilt opbergen, deze container biedt voldoende ruimte en compartimenten om alles binnen handbereik te houden. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container moeiteloos verplaatsen naar de gewenste locatie. Het is ideaal voor gebruik bij je bureau of zelfs in een andere kamer, afhankelijk van je behoeften. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan de hoofdzijde (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Het beschikt over 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiders en worden geleverd met een cilinderslot en 2 sleutels. De afmetingen van de standcontainer zijn 75 x 46 x 60/80 cm. De romp en het topblad van de container zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de perfecte match kunt vinden voor je kantoorinrichting. Daarnaast is de container solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Als extra optie kun je ook een kunststof pennenbak toevoegen. De meubelen worden ongemonteerd geleverd achter de eerste deur. Met deze praktische standcontainer kun.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen komt standaard in het Rood. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Kersen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten