1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs

Deze praktische standcontainer met 4 lades is perfect om alles georganiseerd te houden. Of het nu gaat om documenten, kantoorbenodigdheden of persoonlijke spullen, deze container biedt voldoende ruimte om alles netjes op te bergen. Dankzij de meerdere lades en compartimenten kun je alles binnen handbereik houden en toch georganiseerd blijven. Deze standcontainer is ontworpen met het oog op functionaliteit en gebruiksgemak. Met de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu bij je bureau plaatst of in een andere ruimte gebruikt, de container past zich gemakkelijk aan jouw behoeften aan. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan de hoofdkant (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Het bevat 2 normale laden en 1 lade voor hangmappen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en een cilinderslot met 2 sleutels. De afmetingen van de container zijn 75 x 46 x 60/80 cm (hoogte, breedte, diepte). De romp en het topblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn solide, slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Als optie is er ook een kunststof pennenbak beschikbaar. De meubelen worden ongemonteerd geleverd, maar de montage is eenvoudig en snel.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Lichtgrijs bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten