1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Havanna

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Havanna

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Havanna zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Havanna heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Havanna

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Zwart (RAL9005) | Havanna

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Havanna

Deze praktische standcontainer met 3 laden is de perfecte oplossing om al je spullen georganiseerd te houden. Of het nu gaat om kantoorbenodigdheden, documenten of persoonlijke eigendommen, deze container biedt voldoende ruimte en compartimenten om alles netjes op te bergen. Het ontwerp van deze standcontainer is gericht op functionaliteit en gebruiksgemak. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar waar je hem nodig hebt. Plaats hem naast je bureau voor gemakkelijke toegang of gebruik hem in een andere ruimte, afhankelijk van je behoeften. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau met een diepte van 80 cm als aan de hoekzijde met een diepte van 60 cm. Het beschikt over 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Daarnaast is de container uitgerust met een cilindersluiting en wordt geleverd met 2 sleutels. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en kunnen worden besteld in 2 verschillende dieptematen: 60 cm of 80 cm. De romp en het topblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je de container kunt aanpassen aan je persoonlijke stijl. Bovendien is dit meubel solide, slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Je kunt ook kiezen voor een optionele kunststof pennenbak. Deze standcontainer wordt on.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Havanna

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Havanna kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Havanna komt standaard in het Zwart (RAL9005) | Havanna. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Havanna is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Havanna is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Havanna bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten