1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok 4 lades 80cm diep handgrepen

Ladeblok 4 lades 80cm diep handgrepen

5/5

Met Ladeblok 4 lades 80cm diep handgrepen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok 4 lades 80cm diep handgrepen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok 4 lades 80cm diep handgrepen

Merk

Kerkmann

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 58 cm

Breedte: 42 cm

Diepte

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok 4 lades 80cm diep handgrepen

Het Ladeblok wit met 4 lades en een diepte van 80 cm is een veelzijdig en praktisch meubelstuk. Dankzij de wielen is het gemakkelijk te verplaatsen en kan het eenvoudig worden gebruikt om van een tafel een bureau te maken. Daarnaast biedt het ladeblok ook andere mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het gebruik als nachtkastje naast uw bed. Bij Meubelen-Online hebben we een ruime selectie van ladeblokken met verschillende afmetingen en indelingen. Onze ladeblokken zijn ook afsluitbaar, zodat u uw persoonlijke eigendommen veilig kunt opbergen. Bovendien is de bovenste lade voorzien van een handige pennenbak, zodat u uw schrijfgerei altijd bij de hand hebt. Met het Ladeblok wit 4 lades 80cm diep handgrepen haalt u niet alleen een praktisch meubelstuk in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. De handgrepen zorgen voor een moderne uitstraling en maken het eenvoudig om de lades te openen en te sluiten. Kortom, met dit ladeblok kunt u uw ruimte efficiënt en georganiseerd inrichten, of het nu als bureau, nachtkastje of op een andere manier gebruikt wordt.

Veelgestelde vragen over Ladeblok 4 lades 80cm diep handgrepen

Ladeblok 4 lades 80cm diep handgrepen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 58 cm
  • Breedte 42 cm
  • Diepte

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

Ladeblok 4 lades 80cm diep handgrepen komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok 4 lades 80cm diep handgrepen is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Ladeblok 4 lades 80cm diep handgrepen is op de markt gebracht door Kerkmann. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok 4 lades 80cm diep handgrepen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten