1. kantoorartikelen
  2. SIGNA AC20 RE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof)

SIGNA AC20 RE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof)

5/5

Met SIGNA AC20 RE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof) zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA AC20 RE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof) heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA AC20 RE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof)

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA AC20 RE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof)

De SIGNA AC20 RE Rolcontainer Hout met ophangsysteem is de perfecte oplossing voor het organiseren en opbergen van uw spullen. Met een knoestige eiken rail handvat gemaakt van duurzaam kunststof, biedt deze rolcontainer zowel stijl als functionaliteit. De rolcontainer is voorzien van een lade en ophangsysteem, waardoor u uw items veilig kunt opbergen. Met de centrale vergrendeling kunt u de rolcontainer afsluiten en uw waardevolle spullen beschermen. Het reling handvat gemaakt van kunststof zorgt voor een comfortabele grip tijdens het verplaatsen van de rolcontainer. Met afmetingen van 42,8 x 58 x 59 cm biedt deze rolcontainer voldoende opbergruimte voor al uw benodigdheden. Of het nu gaat om het organiseren van uw kantoorbenodigdheden, het opbergen van uw hobby materialen of het bewaren van uw persoonlijke spullen, deze rolcontainer is de ideale oplossing. De montage is eenvoudig en snel, waardoor u direct kunt genieten van de voordelen van deze praktische en stijlvolle rolcontainer.

Veelgestelde vragen over SIGNA AC20 RE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof)

SIGNA AC20 RE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof) kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA AC20 RE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof) komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA AC20 RE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof) is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA AC20 RE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof) is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA AC20 RE Rolcontainer Hout met ophangsysteem Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof) bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten