1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Bureau met Slot Hangmappensysteem Kantoorkast met Wieltjes

Ladeblok Bureau met Slot Hangmappensysteem Kantoorkast met Wieltjes

5/5

Met Ladeblok Bureau met Slot Hangmappensysteem Kantoorkast met Wieltjes zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Bureau met Slot Hangmappensysteem Kantoorkast met Wieltjes heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Bureau met Slot Hangmappensysteem Kantoorkast met Wieltjes

Merk

Meubel Gigant

Gewicht

14.50 kg

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 30 cm

Diepte 45 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Roldeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Bureau met Slot Hangmappensysteem Kantoorkast met Wieltjes

Met ons nieuwe Ladeblok Bureau met Slot Hangmappensysteem Kantoorkast met Wieltjes wordt het organiseren van je kantoor een fluitje van een cent. Dit multifunctionele meubelstuk biedt niet alleen een ruime opbergruimte, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je werkplek. Dankzij de hoogwaardige glijrails kun je de laden moeiteloos uittrekken, zelfs als ze volledig zijn geladen. Dit maakt het gemakkelijker om bij je documenten, kantoorbenodigdheden en andere objecten te komen. Geen gedoe meer met vastzittende laden of onhandig graven naar spullen. Met ons ladeblok wordt alles overzichtelijk en toegankelijk gehouden. Bovendien is dit ladeblok voorzien van een handig slot, zodat je je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Of het nu gaat om vertrouwelijke documenten, persoonlijke bezittingen of belangrijke sleutels, je hebt de gemoedsrust dat ze goed beschermd zijn. En dankzij de wieltjes kun je dit kantoorkastje gemakkelijk verplaatsen naar een andere plek in je kantoor, waardoor je flexibel bent in het herinrichten van je werkruimte. Investeer in dit praktische en stijlvolle Ladeblok Bureau met Slot Hangmappensysteem Kantoorkast met Wieltjes en geniet van een georganiseerde en efficiënte werkomgeving. Met zijn duurzame constructie en moderne uitstraling is dit meubelstuk een.

Veelgestelde vragen over Ladeblok Bureau met Slot Hangmappensysteem Kantoorkast met Wieltjes

Ladeblok Bureau met Slot Hangmappensysteem Kantoorkast met Wieltjes kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 30 cm
  • Diepte 45 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 14.50 kg.

Ladeblok Bureau met Slot Hangmappensysteem Kantoorkast met Wieltjes komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Bureau met Slot Hangmappensysteem Kantoorkast met Wieltjes is een Ladeblok en heeft als deur type: Roldeur. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok Bureau met Slot Hangmappensysteem Kantoorkast met Wieltjes is op de markt gebracht door Meubel Gigant. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Bureau met Slot Hangmappensysteem Kantoorkast met Wieltjes bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten