1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Inovo met wielen 4 lades eik

Ladeblok Inovo met wielen 4 lades eik

5/5

Met Ladeblok Inovo met wielen 4 lades eik zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Inovo met wielen 4 lades eik heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Inovo met wielen 4 lades eik

Merk

Emob

Gewicht

27 kg

Afmetingen

Hoogte: 68 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 55 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Inovo met wielen 4 lades eik

Het Ladeblok Inovo met wielen is een veelzijdige en praktische toevoeging aan je kantoor- of thuiswerkplek. Met zijn afmetingen van 43x55x68cm past dit ladeblok perfect onder elk bureau en biedt het voldoende opbergruimte voor al je documenten en kantoorbenodigdheden. Dit ladeblok is gemaakt van hoogwaardig MDF en is afgewerkt met melamine in een elegante eikdecor. De natuurlijke houtnerf zorgt voor een stijlvolle uitstraling die naadloos past bij elk interieur. De metalen handgrepen geven het ladeblok een moderne touch en zorgen voor een comfortabele grip bij het openen en sluiten van de lades. Met zijn vier ruime lades heb je voldoende ruimte om al je belangrijke documenten, mappen en andere kantoorbenodigdheden georganiseerd te houden. De wieltjes aan de onderkant van het ladeblok maken het gemakkelijk om het blok te verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt naast je bureau of een mobiel ladeblok wilt voor flexibiliteit, het Ladeblok Inovo met wielen is de ideale keuze. Kies voor functionaliteit en stijl met dit praktische ladeblok!

Veelgestelde vragen over Ladeblok Inovo met wielen 4 lades eik

Ladeblok Inovo met wielen 4 lades eik kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 68 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 55 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 27 kg.

Ladeblok Inovo met wielen 4 lades eik komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Inovo met wielen 4 lades eik is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok Inovo met wielen 4 lades eik is op de markt gebracht door Emob. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Inovo met wielen 4 lades eik bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten