1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok met 3 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs

Ladeblok met 3 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs

5/5

Met Ladeblok met 3 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok met 3 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok met 3 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 76 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok met 3 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs

Beschrijving van het product: "Dit ladeblok met 3 lades (inclusief pennenlade) is een handige aanvulling voor jouw kantoor of werkruimte. Het ladeblok heeft een afmeting van 76 x 42,5 x 60 cm (hoogte x breedte x diepte) en is gemaakt van stevig staal. Het beschikt over 2 normale laden en een dossierlade, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je spullen op te bergen. Wat dit ladeblok echt uniek maakt, is de geïntegreerde pennenlade. Hierin kun je al je schrijfgerei netjes opbergen, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Daarnaast is het ladeblok voorzien van extra zware telescoopgeleiding en een blokkeerinrichting, waardoor de laden soepel openen en sluiten en je zeker weet dat ze veilig op hun plek blijven. Het ladeblok heeft een ombouw in de kleur RAL9005, een diepzwarte tint, en een lichtgrijs topblad van kunststof met een PVC stootrand. Je kunt kiezen uit verschillende standaard bladkleuren, afhankelijk van jouw voorkeur en interieur. Het ladeblok wordt ongemonteerd geleverd, maar maak je geen zorgen, het is eenvoudig in elkaar te zetten. Het wordt geleverd met een slot en 2 sleutels, zodat je jouw spullen veilig kunt opbergen. Bestel nu dit praktische en stijlvolle ladeblok en.

Veelgestelde vragen over Ladeblok met 3 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs

Ladeblok met 3 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 76 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Ladeblok met 3 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok met 3 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Ladeblok met 3 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok met 3 lades (incl. pennenlade) kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten