1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok met 3 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer

Ladeblok met 3 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer

5/5

Met Ladeblok met 3 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok met 3 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok met 3 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer

Merk

Merkloos

Gewicht

15 kg

Afmetingen

Hoogte: 54 cm

Breedte: 42 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok met 3 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer

Dit professionele ladeblok met 3 laden is een onmisbaar accessoire voor zowel kantoren als thuiswerkplekken. Het biedt voldoende ruimte om al je benodigdheden georganiseerd te houden, of het nu gaat om persoonlijke spullen, belangrijke documenten of waardevol papierwerk. Dit rolblok uit de 14N-serie is ontworpen met jouw gemak in gedachten. De laden zijn uitgerust met telescoopgeleiders, waardoor ze soepel en geruisloos open en dicht kunnen schuiven. Hierdoor kun je moeiteloos bij al je spullen, zonder gedoe of frustratie. Daarnaast is dit rolblok voorzien van een stevige metalen top, waarop je bijvoorbeeld een printer of andere apparatuur kunt plaatsen. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je eigendommen, want het ladeblok is uitgerust met een handig slot. Hiermee kun je je spullen veilig opbergen en alleen jij hebt toegang tot de inhoud van de laden. Het ladeblok wordt tevens geleverd met een praktisch kunststof pennenbakje, zodat je al je schrijfgerei netjes kunt ordenen. Met dit ladeblok met 3 laden uit de 14N-serie voeg je niet alleen een functioneel meubelstuk toe aan je werkplek, maar ook een stijlvolle en professionele uitstraling. Het strakke design en de duurzame metalen constructie zorgen ervoor dat dit rolblok een aanwinst is voor elke werkomgeving.

Veelgestelde vragen over Ladeblok met 3 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer

Ladeblok met 3 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 54 cm
  • Breedte 42 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 15 kg.

Ladeblok met 3 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok met 3 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok met 3 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer is op de markt gebracht door Merkloos. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok met 3 laden professioneel bureau ladeblok metaal kantoor en thuiswerken rolcontainer bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten