1. kantoorartikelen
  2. Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades C

Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades C

5/5

Met Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades C zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades C heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades C

Merk

Relaxdays

Gewicht

11.47 kg

Afmetingen

Hoogte: 79 cm

Breedte: 80 cm

Diepte 31.50 cm

Kleur

Bruin, Beige

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades C

De Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast is een veelzijdige opbergoplossing voor elke ruimte in je huis. Of je nu een smalle en hoge kast nodig hebt of een lage en brede kast, deze collectie heeft voor iedereen de perfecte kast. Gebruik de ladekast als nachtkastje in je slaapkamer om kleding of boeken op te bergen, in de badkamer voor handdoeken of toiletartikelen, of in de gang voor het opbergen van mutsen, sjaals en sleutels. De ladekasten hebben een stijlvol design met lades in verschillende kleurtinten die perfect passen bij jouw interieur. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Deze ladekasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam ontworpen. Ze zijn gemakkelijk te monteren en bieden voldoende opbergruimte voor al je spullen. De lades zijn ruim en soepel te openen en sluiten dankzij de handige handgrepen. Daarnaast zijn de lades voorzien van een stopmechanisme, zodat ze niet per ongeluk uitvallen. Je kunt zelf bepalen hoeveel lades je wilt gebruiken, omdat deze ladekasten worden geleverd met 4 tot 7 lades. Creëer een opgeruimde en georganiseerde ruimte met de Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Veelgestelde vragen over Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades C

Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades C kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 79 cm
  • Breedte 80 cm
  • Diepte 31.50 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 11.47 kg.

Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades C komt standaard in het Bruin, Beige. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades C is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades C is op de markt gebracht door Relaxdays. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades C bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten