1. kantoorartikelen
  2. Vinsetto Rolcontainer archiefkast met 3 laden kantoorcontainer staal 924-007

Vinsetto Rolcontainer archiefkast met 3 laden kantoorcontainer staal 924-007

5/5

Met Vinsetto Rolcontainer archiefkast met 3 laden kantoorcontainer staal 924-007 zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Vinsetto Rolcontainer archiefkast met 3 laden kantoorcontainer staal 924-007 heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Vinsetto Rolcontainer archiefkast met 3 laden kantoorcontainer staal 924-007

Merk

Vinscetto

Gewicht

22 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 43.20 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Vinsetto Rolcontainer archiefkast met 3 laden kantoorcontainer staal 924-007

Gebruik deze Vinsetto rolcontainer archiefkast met 3 laden om al je belangrijke documenten veilig en netjes op te bergen. Deze archiefkast biedt niet alleen veel opbergruimte, maar heeft ook twee lades voor je kantoorbenodigdheden en een grote lade speciaal ontworpen voor hangmappen en andere belangrijke documenten. Met zijn verticale ontwerp en aantrekkelijke afwerking past deze archiefkast perfect in elke kantooromgeving of werkkamer thuis. Hij is compact gebouwd, waardoor hij ideaal is voor kleinere ruimtes. Deze mobiele archiefkast is voorzien van vier wielen die alle kanten op kunnen, waardoor hij eenvoudig te verplaatsen is, zowel thuis als op kantoor. Dankzij de duurzame stalen constructie is deze archiefkast geschikt voor jarenlang gebruik. Bovendien is de bovenste lade uitgerust met een slot, zodat je alle drie de laden tegelijkertijd kunt vergrendelen en je privacy kunt beschermen. Naast zijn praktische eigenschappen, is deze archiefkast ook zeer functioneel. Hij past gemakkelijk onder de meeste bureaus en biedt voldoende opslagruimte voor al je documenten en belangrijke stukken. De grote lade is geschikt voor hangmappen in verschillende formaten, zoals Legal, A4 en Letter. Daarnaast beschikt de archiefkast over een verstelbare opbergplaats voor potloden, zodat je altijd je schrijfgerei bij de hand hebt. Kortom, met deze Vinsetto rolcontainer arch.

Veelgestelde vragen over Vinsetto Rolcontainer archiefkast met 3 laden kantoorcontainer staal 924-007

Vinsetto Rolcontainer archiefkast met 3 laden kantoorcontainer staal 924-007 kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 43.20 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 22 kg.

Vinsetto Rolcontainer archiefkast met 3 laden kantoorcontainer staal 924-007 komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Vinsetto Rolcontainer archiefkast met 3 laden kantoorcontainer staal 924-007 is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Vinsetto Rolcontainer archiefkast met 3 laden kantoorcontainer staal 924-007 is op de markt gebracht door Vinscetto. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Vinsetto Rolcontainer archiefkast met 3 laden kantoorcontainer staal 924-007 bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten