1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken

Deze praktische standcontainer met 4 diepe lades is de perfecte oplossing om al je spullen netjes en georganiseerd te houden. Of je nu papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen wilt opbergen, deze container biedt voldoende ruimte om alles binnen handbereik te houden. De standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Hierdoor kun je hem gemakkelijk bij je bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van jouw behoeften. Deze ladecontainer kan zowel aan een wing- of hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Met 2 normale laden en 1 lade voor hangmappen biedt deze container voldoende opbergruimte. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en kunnen worden afgesloten met de bijgeleverde cilindersluiting en sleutels. De afmetingen van deze standcontainer zijn 75 x 46 x 60/80 cm en hij is verkrijgbaar in diverse kleuren voor de romp en het topblad. Daarnaast is er de optie om een kunststof pennenbak toe te voegen. De container wordt ongemonteerd geleverd, maar met de meegeleverde instructies kun je hem eenvoudig in elkaar zetten. Met deze praktische standcontainer houd je jouw werkple.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Beuken bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten