1. kantoorartikelen
  2. SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout Eiken met ophangsysteem

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout Eiken met ophangsysteem

5/5

Met SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout Eiken met ophangsysteem zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout Eiken met ophangsysteem heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout Eiken met ophangsysteem

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 51.20 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout Eiken met ophangsysteem

De SIGNA TC20 BS Rolcontainer is een stijlvolle en functionele toevoeging aan je interieur. Deze rolcontainer is gemaakt van hoogwaardig eikenhout en heeft een ophangsysteem, waardoor hij gemakkelijk aan de muur kan worden bevestigd. Hierdoor bespaar je kostbare vloerruimte en creëer je een opgeruimde en georganiseerde omgeving. De rolcontainer beschikt over een afsluitbare lade, waardoor je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Het centrale vergrendelingssysteem zorgt ervoor dat de rolcontainer stevig gesloten blijft en voorkomt dat de lade onbedoeld opengaat. Daarnaast is er ook een handige penlade aanwezig, waarin je schrijfgerei en andere kleine items kunt bewaren. Met afmetingen van 42,8 x 80 x 51,2 cm biedt deze rolcontainer voldoende opbergruimte zonder te veel ruimte in beslag te nemen. De montage van de rolcontainer is eenvoudig en snel, zodat je snel kunt genieten van de voordelen die dit mooie meubelstuk biedt. Kies voor de SIGNA TC20 BS Rolcontainer en breng stijl, functionaliteit en opbergruimte samen in jouw interieur.

Veelgestelde vragen over SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout Eiken met ophangsysteem

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout Eiken met ophangsysteem kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 51.20 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout Eiken met ophangsysteem komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout Eiken met ophangsysteem is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout Eiken met ophangsysteem is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA TC20 BS Rolcontainer Hout Eiken met ophangsysteem bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten