1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) Zonder topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) Zonder topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) Zonder topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) Zonder topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) Zonder topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Wit (RAL9010) | Zonder topblad

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) Zonder topblad

Praktische standcontainer met 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) Zonder topblad. Deze praktische standcontainer is ontworpen om jouw kantoor of werkruimte georganiseerd te houden. Met zijn drie diepe lades biedt hij voldoende ruimte om al jouw papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke eigendommen netjes op te bergen. Dankzij de verschillende compartimenten kun je alles binnen handbereik houden en toch geordend blijven. Deze standcontainer is niet alleen functioneel, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Hij is voorzien van wieltjes aan de onderkant, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu bij jouw bureau wilt plaatsen of in een andere ruimte wilt gebruiken, deze container past zich aan aan jouw behoeften. Deze ladecontainer is geschikt voor zowel wing- als hoekbureaus en kan zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep) worden bevestigd. Hij heeft twee normale laden en één lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Daarnaast is hij uitgevoerd met een cilinderslot, inclusief twee sleutels, om jouw waardevolle spullen veilig op te bergen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding, waardoor ze soepel openen en sluiten. Deze standcontainer is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zowel de romp als het topblad, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw persoonlijke.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) Zonder topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) Zonder topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) Zonder topblad komt standaard in het Wit (RAL9010) | Zonder topblad. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) Zonder topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) Zonder topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9010) Zonder topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten