1. kantoorartikelen
  2. SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades

SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades

5/5

Met SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 51.20 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades

De SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades is een praktische en stijlvolle opbergoplossing voor thuis of op kantoor. Deze rolcontainer is voorzien van 3 lades die afsluitbaar zijn met een centrale vergrendeling, waardoor je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. De rolcontainer is gemaakt van hoogwaardig eikenhout, wat zorgt voor een duurzaam en elegant design. De afmetingen van de rolcontainer zijn 42,8 x 80 x 51,2 cm, waardoor hij compact genoeg is om in elke ruimte te passen. Daarnaast is de rolcontainer eenvoudig te monteren, zodat je snel kunt genieten van de extra opbergruimte die het biedt. Met de penlade aan de bovenkant van de rolcontainer kun je gemakkelijk kleine kantoorbenodigdheden zoals pennen, potloden en paperclips opbergen. Dit zorgt ervoor dat je altijd alles bij de hand hebt en je werkplek georganiseerd blijft. Kortom, de SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades is een functioneel en stijlvol meubelstuk dat niet alleen zorgt voor extra opbergruimte, maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan elke ruimte.

Veelgestelde vragen over SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades

SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 51.20 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA TC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten