1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken

De praktische standcontainer met 3 lades is een ideale opbergoplossing voor het netjes en geordend houden van al je spullen. Of het nu gaat om papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen, met de verschillende lades en compartimenten is er voldoende ruimte om alles binnen handbereik te houden. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant is de container eenvoudig te verplaatsen naar de gewenste locatie. Plaats hem gemakkelijk bij je bureau of gebruik hem in een andere ruimte, afhankelijk van je behoeften. De ladecontainer kan zowel aan een wing- of hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep). Deze praktische standcontainer is voorzien van 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Daarnaast heeft hij een cilindersluiting, inclusief 2 sleutels, om je eigendommen veilig op te bergen. De laden zijn uitgerust met handige telescoopgeleiding voor soepel gebruik. De standcontainer is verkrijgbaar in 2 verschillende dieptematen: 60 cm diep of 80 cm diep. De romp en het topblad zijn te bestellen in diverse kleuren, zodat je de container kunt aanpassen aan je interieur. Bovendien is hij solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Optioneel kun je een kunststof pennenbak.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten