1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Maxi-office grafiet

Ladeblok Maxi-office grafiet

5/5

Met Ladeblok Maxi-office grafiet zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Maxi-office grafiet heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Maxi-office grafiet

Merk

Wilmes

Gewicht

16.30 kg

Afmetingen

Hoogte: 58 cm

Breedte: 45 cm

Diepte 39 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Maxi-office grafiet

Het Ladeblok Maxi-office in grafiet is een essentiële aanvulling voor elke kantoorruimte. Met zijn strakke design en praktische functionaliteit biedt dit ladeblok het perfecte opbergmeubel voor al je kantoorbenodigdheden. Dit ladeblok heeft 3 ruime lades, die voldoende ruimte bieden voor het opbergen van al je documenten, schrijfwaren en andere spullen. Of het nu gaat om belangrijke zakelijke documenten of persoonlijke items, je kunt ze veilig en georganiseerd bewaren in dit ladeblok. Het ladeblok is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat en heeft een elegante grafietkleur, waardoor het perfect past bij elke kantoorinrichting. Dankzij de wieltjes is het ladeblok gemakkelijk te verplaatsen en kun je het eenvoudig op elke gewenste plek neerzetten. Met zijn duurzame constructie en stevige materialen is dit ladeblok ook nog eens zeer stabiel en betrouwbaar. Het Ladeblok Maxi-office in grafiet is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het voegt een vleugje moderne elegantie toe aan je kantoor en zorgt ervoor dat je altijd alles bij de hand hebt. Met dit ladeblok werk je efficiënter en georganiseerder, waardoor je meer tijd en energie overhoudt voor de belangrijke dingen in het leven.

Veelgestelde vragen over Ladeblok Maxi-office grafiet

Ladeblok Maxi-office grafiet kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 58 cm
  • Breedte 45 cm
  • Diepte 39 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 16.30 kg.

Ladeblok Maxi-office grafiet komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Maxi-office grafiet is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

Ladeblok Maxi-office grafiet is op de markt gebracht door Wilmes. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Maxi-office grafiet bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten