1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Rolcontainer Ladeblok op wieltjes 3 lades Verrijdbaar Kantoor ladeblok

Ladeblok Rolcontainer Ladeblok op wieltjes 3 lades Verrijdbaar Kantoor ladeblok

5/5

Met Ladeblok Rolcontainer Ladeblok op wieltjes 3 lades Verrijdbaar Kantoor ladeblok zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Rolcontainer Ladeblok op wieltjes 3 lades Verrijdbaar Kantoor ladeblok heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Rolcontainer Ladeblok op wieltjes 3 lades Verrijdbaar Kantoor ladeblok

Merk

ZAZA Home

Gewicht

16 kg

Afmetingen

Hoogte: 55 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 45 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Rolcontainer Ladeblok op wieltjes 3 lades Verrijdbaar Kantoor ladeblok

Het ladeblok Rolcontainer Ladeblok op wieltjes 3 lades Verrijdbaar Kantoor ladeblok van SimpleDeal is de perfecte oplossing voor een georganiseerd kantoor en een opgeruimd bureau. Met drie ruime lades biedt dit ladeblok voldoende opbergruimte voor al jouw belangrijke mappen, administratie en kantoorbenodigdheden. Nooit meer zoeken naar dat ene belangrijke document, want met dit ladeblok heb je alles binnen handbereik. De handige wieltjes maken het ladeblok eenvoudig verplaatsbaar, zodat je het kunt neerzetten waar je maar wilt. Of je nu vanuit huis werkt en het ladeblok wilt verplaatsen naar een andere kamer, of je wilt het gewoon even ergens anders zetten in je kantoor, met dit verrijdbare ladeblok is het een fluitje van een cent. Naast de praktische voordelen heeft dit ladeblok ook een stijlvolle uitstraling. De zwarte kleur geeft het ladeblok een moderne en professionele look, die perfect past bij elke kantoorinrichting. Dus als je op zoek bent naar een functioneel en esthetisch ladeblok voor jouw kantoor, dan is het ladeblok Rolcontainer Ladeblok op wieltjes 3 lades Verrijdbaar Kantoor ladeblok van SimpleDeal de ideale keuze.

Veelgestelde vragen over Ladeblok Rolcontainer Ladeblok op wieltjes 3 lades Verrijdbaar Kantoor ladeblok

Ladeblok Rolcontainer Ladeblok op wieltjes 3 lades Verrijdbaar Kantoor ladeblok kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 55 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 45 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 16 kg.

Ladeblok Rolcontainer Ladeblok op wieltjes 3 lades Verrijdbaar Kantoor ladeblok komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Rolcontainer Ladeblok op wieltjes 3 lades Verrijdbaar Kantoor ladeblok is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok Rolcontainer Ladeblok op wieltjes 3 lades Verrijdbaar Kantoor ladeblok is op de markt gebracht door ZAZA Home. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Rolcontainer Ladeblok op wieltjes 3 lades Verrijdbaar Kantoor ladeblok bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten