1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn

Deze praktische standcontainer met 4 diepe lades is de perfecte oplossing om alles netjes en georganiseerd te houden. Of je nu papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke spullen wilt opbergen, deze container biedt voldoende ruimte om alles binnen handbereik te houden. Met meerdere lades en compartimenten kun je al je spullen gemakkelijk sorteren en ordenen. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container moeiteloos verplaatsen naar elke gewenste locatie. Plaats hem naast je bureau voor gemakkelijke toegang, of gebruik hem in een andere ruimte, afhankelijk van jouw behoeften. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Hij is voorzien van 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Daarnaast is hij uitgerust met een cilinderslot en wordt geleverd met 2 sleutels. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot al je spullen. De standcontainer is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor de romp en het topblad, waaronder licht (Ral 7035) en ahorn. Hij is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Als optie kun je ook een kunststof pennen.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Ahorn bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten