1. kantoorartikelen
  2. Relaxdays Bureau kast op wielen kantoorkast 3 vakken printerkast verrijdbaar

Relaxdays Bureau kast op wielen kantoorkast 3 vakken printerkast verrijdbaar

5/5

Met Relaxdays Bureau kast op wielen kantoorkast 3 vakken printerkast verrijdbaar zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Relaxdays Bureau kast op wielen kantoorkast 3 vakken printerkast verrijdbaar heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Relaxdays Bureau kast op wielen kantoorkast 3 vakken printerkast verrijdbaar

Merk

Relaxdays

Gewicht

10.53 kg

Afmetingen

Hoogte: 57 cm

Breedte: 48 cm

Diepte 34 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Openslaande deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Relaxdays Bureau kast op wielen kantoorkast 3 vakken printerkast verrijdbaar

Maak jouw werkplek effectiever met deze handige Relaxdays Bureau kast op wielen. Dit veelzijdige kastje zorgt ervoor dat al jouw belangrijke spullen altijd binnen handbereik zijn. Plaats jouw printer op de bovenkant van de kast en het printerpapier kan gemakkelijk worden gepakt vanuit het vak eronder. Daarnaast bieden de 3 vakken voldoende ruimte voor een perforator, nietmachine en andere accessoires die je nodig hebt tijdens het werken. Dankzij de wielen is deze kantoorkast ook nog eens verrijdbaar en kan gemakkelijk aan de kant worden geschoven wanneer dat nodig is. Niet alleen is deze bureau kast erg praktisch, maar het heeft ook een stijlvol design. De kast is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een strakke afwerking. Hierdoor past het perfect in elke moderne kantooromgeving. De wielen zijn stevig en soepel, waardoor je de kast moeiteloos kunt verplaatsen. Of je nu thuis werkt of op kantoor, deze verrijdbare kast is een absolute must-have voor elke professional. Met de Relaxdays Bureau kast op wielen heb je alles georganiseerd en binnen handbereik, zodat je efficiënt en productief kunt werken.

Veelgestelde vragen over Relaxdays Bureau kast op wielen kantoorkast 3 vakken printerkast verrijdbaar

Relaxdays Bureau kast op wielen kantoorkast 3 vakken printerkast verrijdbaar kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 57 cm
  • Breedte 48 cm
  • Diepte 34 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 10.53 kg.

Relaxdays Bureau kast op wielen kantoorkast 3 vakken printerkast verrijdbaar komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Relaxdays Bureau kast op wielen kantoorkast 3 vakken printerkast verrijdbaar is een Ladeblok en heeft als deur type: Openslaande deuren. Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Relaxdays Bureau kast op wielen kantoorkast 3 vakken printerkast verrijdbaar is op de markt gebracht door Relaxdays. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Relaxdays Bureau kast op wielen kantoorkast 3 vakken printerkast verrijdbaar bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten