1. kantoorartikelen
  2. Ladekast kantoorkast met 3 laden verrijdbaar 39 x 60 x 52 cm

Ladekast kantoorkast met 3 laden verrijdbaar 39 x 60 x 52 cm

5/5

Met Ladekast kantoorkast met 3 laden verrijdbaar 39 x 60 x 52 cm zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladekast kantoorkast met 3 laden verrijdbaar 39 x 60 x 52 cm heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladekast kantoorkast met 3 laden verrijdbaar 39 x 60 x 52 cm

Merk

Kantoormeubel Specialist

Gewicht

16 kg

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 53 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Schuifdeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladekast kantoorkast met 3 laden verrijdbaar 39 x 60 x 52 cm

Beschrijving van het product: "Meer ruimte in uw kantoor en thuis: eindelijk kunt u orde creëren in uw kantoor met deze flexibele en verrijdbare ladekast. Deze kast kan gemakkelijk onder uw bureau worden geplaatst en neemt daardoor weinig ruimte in beslag. U kunt al uw spullen opbergen in de 3 volledig uittrekbare laden, die ook vergrendelbaar zijn. Daarnaast is er een hangdossier in de onderste lade, geschikt voor DIN A4-formaat, maar kan ook worden aangepast voor F4, Letter Size en Legal Size met behulp van de 2 ladeverdelers. Deze ladekast is gemaakt van stevig staal en biedt daardoor goede stabiliteit, zelfs bij zware belasting. U kunt de kast gemakkelijk verplaatsen dankzij de 360 graden draaibare wielen. Daarnaast kunt u alle 3 de laden veilig vergrendelen met behulp van het slot. De kast wordt geleverd met een voorgemonteerde kastbak, een accessoiretas en geïllustreerde instructies. Onze professionele klantenservice staat altijd voor u klaar en wij bieden een tevredenheidsgarantie." Nieuwe details: "Deze ladekast is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De strakke en moderne vormgeving past perfect in elke kantoor- of thuisomgeving. Daarnaast is de kast verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw interieur past.

Veelgestelde vragen over Ladekast kantoorkast met 3 laden verrijdbaar 39 x 60 x 52 cm

Ladekast kantoorkast met 3 laden verrijdbaar 39 x 60 x 52 cm kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 53 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 16 kg.

Ladekast kantoorkast met 3 laden verrijdbaar 39 x 60 x 52 cm komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladekast kantoorkast met 3 laden verrijdbaar 39 x 60 x 52 cm is een Ladeblok en heeft als deur type: Schuifdeur. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladekast kantoorkast met 3 laden verrijdbaar 39 x 60 x 52 cm is op de markt gebracht door Kantoormeubel Specialist. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladekast kantoorkast met 3 laden verrijdbaar 39 x 60 x 52 cm bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten