1. kantoorartikelen
  2. tectake 400924 Ladeblok Roze

tectake 400924 Ladeblok Roze

5/5

Met tectake 400924 Ladeblok Roze zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met tectake 400924 Ladeblok Roze heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties tectake 400924 Ladeblok Roze

Merk

Tectake

Gewicht

12 kg

Afmetingen

Hoogte: 65 cm

Breedte: 36 cm

Diepte

Kleur

Roze

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Type kast

Omschrijving van tectake 400924 Ladeblok Roze

Met de trendy en functionele tectake 400924 Ladeblok Roze kunnen je kinderen hun kamer op een eenvoudige en stijlvolle manier organiseren. Dit ladeblok heeft zes gemakkelijk te openen en te sluiten lades, waardoor er voldoende ruimte is voor al hun schrijfspullen, schriften, speelgoed en nog veel meer. Dankzij de vier lichtlopende wielen en het lage gewicht kan dit ladeblok moeiteloos naar elke gewenste locatie worden geschoven. Of het nu naast het bureau staat of onder het bed wordt opgeborgen, dit ladeblok past perfect in elke kinderkamer. Niet alleen kinderen zullen dol zijn op dit ladeblok, ook ouders zullen er blij mee zijn. Het ladeblok is namelijk niet alleen eenvoudig te monteren, maar ook gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Bovendien heeft het ladeblok afgeronde hoeken, waardoor het veilig is voor kinderen om mee te spelen. Met het tectake 400924 Ladeblok Roze kunnen je kinderen hun spullen op een georganiseerde manier opbergen, terwijl ze tegelijkertijd hun kamer een vleugje stijl geven. Een must-have voor elke kinderkamer!

Veelgestelde vragen over tectake 400924 Ladeblok Roze

tectake 400924 Ladeblok Roze kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 65 cm
  • Breedte 36 cm
  • Diepte

Daarnaast heeft het een gewicht van 12 kg.

tectake 400924 Ladeblok Roze komt standaard in het Roze. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

tectake 400924 Ladeblok Roze is een en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: .

tectake 400924 Ladeblok Roze is op de markt gebracht door Tectake. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt tectake 400924 Ladeblok Roze bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten