1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Ladekast met Wielen en Slot Kantoor

Ladeblok Ladekast met Wielen en Slot Kantoor

5/5

Met Ladeblok Ladekast met Wielen en Slot Kantoor zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Ladekast met Wielen en Slot Kantoor heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Ladekast met Wielen en Slot Kantoor

Merk

Meubel Gigant

Gewicht

15 kg

Afmetingen

Hoogte: 59.2 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 30 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Schuifdeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Ladekast met Wielen en Slot Kantoor

Een geweldige toevoeging aan uw werkruimte: het Ladeblok Ladekast met Wielen en Slot Kantoor. Bent u het zat om eindeloos door stapels bestanden te zoeken naar dat ene belangrijke document dat u nodig heeft? En waar heeft u dat potlood ook alweer neergelegd? Deze archiefkast met zijn 3 handige lades en 1 lade-inzetstuk speciaal voor kantoorbenodigdheden is dé oplossing voor de chaos op uw bureau! En dat is nog niet alles, want met het slot opent u de deur naar een veilige opslagplek voor uw belangrijke documenten. Dit ladeblok is niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook uiterst praktisch dankzij de wielen. U kunt het gemakkelijk verplaatsen naar de plek waar u het nodig heeft. Of het nu naast uw bureau is of onder een tafel, dit ladeblok past perfect in elke kantooromgeving. Daarnaast zorgt het slot ervoor dat uw vertrouwelijke documenten veilig opgeborgen blijven. U heeft dus altijd een gemoedsrust wanneer u uw kantoor verlaat. Kortom, het Ladeblok Ladekast met Wielen en Slot Kantoor is dé ideale oplossing om uw werkruimte georganiseerd te houden. Met zijn 3 lades en extra lade-inzetstuk voor uw kantoorbenodigdheden is het een praktische opbergoplossing. De wielen maken het eenvoudig om het ladeblok te verplaatsen naar de gewenste locatie en het slot z.

Veelgestelde vragen over Ladeblok Ladekast met Wielen en Slot Kantoor

Ladeblok Ladekast met Wielen en Slot Kantoor kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59.2 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 30 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 15 kg.

Ladeblok Ladekast met Wielen en Slot Kantoor komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Ladekast met Wielen en Slot Kantoor is een Ladeblok en heeft als deur type: Schuifdeur. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok Ladekast met Wielen en Slot Kantoor is op de markt gebracht door Meubel Gigant. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Ladekast met Wielen en Slot Kantoor bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten