1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok met Wielen Archiefkast Ladekast met Slot 3 Laden

Ladeblok met Wielen Archiefkast Ladekast met Slot 3 Laden

5/5

Met Ladeblok met Wielen Archiefkast Ladekast met Slot 3 Laden zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok met Wielen Archiefkast Ladekast met Slot 3 Laden heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok met Wielen Archiefkast Ladekast met Slot 3 Laden

Merk

Kantoormeubel Specialist

Gewicht

17 kg

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 30 cm

Diepte 46 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Roldeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok met Wielen Archiefkast Ladekast met Slot 3 Laden

Een ladeblok met wielen is de perfecte aanvulling voor uw werkruimte. Het is tijd om afscheid te nemen van de frustraties van het zoeken door stapels bestanden naar het juiste document. Met dit ladeblok, met zijn 3 ruime lades en een handig lade-inzetstuk voor kantoorbenodigdheden, kunt u eindelijk orde scheppen in de chaos op uw kantoor. Deze archiefkast is niet alleen een praktische oplossing voor uw organisatie, maar biedt ook een veilige plek voor belangrijke documenten. Met het handige slot kunt u uw vertrouwelijke informatie veilig opbergen en gerust zijn dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot uw waardevolle gegevens. Met de toevoeging van wielen aan dit ladeblok is het ook nog eens makkelijk om het te verplaatsen. Of u nu van thuis werkt of een flexibele werkruimte heeft, dit ladeblok met wielen biedt u de vrijheid om uw werkruimte naar wens in te richten. Bovendien voegt het moderne en stijlvolle ontwerp een vleugje elegantie toe aan uw kantooromgeving. Met het ladeblok met wielen, archiefkast, ladekast en slot in één, kunt u uw werkruimte transformeren tot een georganiseerde en efficiënte omgeving. Bestel vandaag nog en zeg vaarwel tegen de chaos en hallo tegen een productieve werkdag!

Veelgestelde vragen over Ladeblok met Wielen Archiefkast Ladekast met Slot 3 Laden

Ladeblok met Wielen Archiefkast Ladekast met Slot 3 Laden kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 30 cm
  • Diepte 46 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 17 kg.

Ladeblok met Wielen Archiefkast Ladekast met Slot 3 Laden komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok met Wielen Archiefkast Ladekast met Slot 3 Laden is een Ladeblok en heeft als deur type: Roldeur. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok met Wielen Archiefkast Ladekast met Slot 3 Laden is op de markt gebracht door Kantoormeubel Specialist. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok met Wielen Archiefkast Ladekast met Slot 3 Laden bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten