1. kantoorartikelen
  2. SIGNA SC50 SG Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof

SIGNA SC50 SG Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof

5/5

Met SIGNA SC50 SG Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA SC50 SG Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA SC50 SG Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 72 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA SC50 SG Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof

De SIGNA SC50 SG Rolcontainer Hout met 4 lades is een uniek en praktisch meubelstuk dat perfect is voor het organiseren van al je spullen. Met zijn knoestige eiken greeplijst van kunststof straalt deze rolcontainer een natuurlijke charme uit die perfect past bij elk interieur. Deze standcontainer is voorzien van 4 ruime laden die afsluitbaar zijn met een centrale vergrendeling, waardoor je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Het handvat van kunststof zorgt voor een comfortabele grip en maakt het gemakkelijk om de rolcontainer te verplaatsen naar waar je hem nodig hebt. Deze rolcontainer is ook uitgerust met een handige penlade, waarin je pennen, potloden en andere kleine kantoorbenodigdheden kunt bewaren. Met afmetingen van 42,8 x 80 x 72-76 cm biedt deze rolcontainer voldoende opbergruimte zonder te veel ruimte in beslag te nemen. De montage van dit meubelstuk is eenvoudig en snel, zodat je direct kunt genieten van de functionaliteit en stijl die het toevoegt aan je kantoor, studeerkamer of woonkamer.

Veelgestelde vragen over SIGNA SC50 SG Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof

SIGNA SC50 SG Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 72 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA SC50 SG Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA SC50 SG Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA SC50 SG Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA SC50 SG Rolcontainer Hout met 4 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten