1. kantoorartikelen
  2. SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout Walnoot met ophangsysteem

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout Walnoot met ophangsysteem

5/5

Met SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout Walnoot met ophangsysteem zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout Walnoot met ophangsysteem heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout Walnoot met ophangsysteem

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout Walnoot met ophangsysteem

De SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout Walnoot met ophangsysteem is een perfecte aanvulling voor elk kantoor of werkruimte. Deze rolcontainer is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan elke omgeving. Deze rolcontainer is uitgerust met een handige lade en een ophangsysteem, waardoor je gemakkelijk al je essentiële kantoorbenodigdheden kunt opbergen. De lade is afsluitbaar en heeft een centrale vergrendeling, waardoor je waardevolle items veilig kunt bewaren. Met afmetingen van 42,8 x 58 x 59 cm biedt deze rolcontainer voldoende ruimte voor al je documenten, mappen en andere benodigdheden. Daarnaast is de rolcontainer gemaakt van hoogwaardig hout in een prachtige walnootkleur, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elke ruimte. De montage van de rolcontainer is eenvoudig en snel, zodat je meteen aan de slag kunt gaan met het organiseren van je werkruimte. Kortom, de SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout Walnoot met ophangsysteem is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een functionele en stijlvolle opbergoplossing.

Veelgestelde vragen over SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout Walnoot met ophangsysteem

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout Walnoot met ophangsysteem kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout Walnoot met ophangsysteem komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout Walnoot met ophangsysteem is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout Walnoot met ophangsysteem is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA AC20 BS Rolcontainer Hout Walnoot met ophangsysteem bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten