1. kantoorartikelen
  2. Verleng ladeblok eiken kleur verstelbaar

Verleng ladeblok eiken kleur verstelbaar

5/5

Met Verleng ladeblok eiken kleur verstelbaar zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Verleng ladeblok eiken kleur verstelbaar heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Verleng ladeblok eiken kleur verstelbaar

Merk

Kerkmann

Gewicht

22 kg

Afmetingen

Hoogte: 72 cm

Breedte: 42 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Grijs, Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Verleng ladeblok eiken kleur verstelbaar

Dit unieke verleng ladeblok in een prachtige eiken kleur is speciaal ontworpen om naast je bureau te plaatsen en zo extra werkruimte te creëren. Met dit handige meubelstuk hoef je je nooit meer zorgen te maken over een gebrek aan ruimte voor al je werkbenodigdheden. Het ladeblok is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het verstelbare ontwerp stelt je in staat om de hoogte aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften, zodat je altijd een comfortabele werkhouding kunt behouden. Bovendien is het blad van het ladeblok verkrijgbaar in dezelfde kleur als je bureau, waardoor het perfect past bij je bestaande interieur. Of je nu een thuiskantoor hebt of een professionele werkruimte, dit verleng ladeblok is een essentiële toevoeging die je productiviteit zal verbeteren en je werkplezier zal vergroten. Met voldoende opbergruimte voor al je kantoorbenodigdheden en de mogelijkheid om het aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren, zal dit ladeblok snel een onmisbaar onderdeel van je werkomgeving worden. Investeer vandaag nog in dit veelzijdige en praktische meubelstuk en geniet van een georganiseerde en comfortabele werkplek.

Veelgestelde vragen over Verleng ladeblok eiken kleur verstelbaar

Verleng ladeblok eiken kleur verstelbaar kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 72 cm
  • Breedte 42 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 22 kg.

Verleng ladeblok eiken kleur verstelbaar komt standaard in het Grijs, Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Verleng ladeblok eiken kleur verstelbaar is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

Verleng ladeblok eiken kleur verstelbaar is op de markt gebracht door Kerkmann. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Verleng ladeblok eiken kleur verstelbaar bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten