1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Kersen

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Kersen

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Kersen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Kersen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Kersen

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Rood

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Kersen

Deze praktische standcontainer met 4 diepe lades is de perfecte oplossing om al je spullen georganiseerd te houden. Of je nu documenten, kantoorbenodigdheden of persoonlijke eigendommen wilt opbergen, deze container biedt voldoende ruimte om alles binnen handbereik te houden. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar waar je hem nodig hebt. Of het nu naast je bureau is of in een andere kamer, je kunt de container gemakkelijk aanpassen aan jouw behoeften. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een hoek- of vleugelbureau, zowel aan de hoofdzijde (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Het biedt 2 normale lades en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Met de bijgeleverde cilindersluiting en 2 sleutels kun je de lades veilig afsluiten. Bovendien zijn de laden voorzien van handige telescoopgeleiders voor soepel en gemakkelijk gebruik. Deze standcontainer is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor de romp en het topblad. Je kunt zelfs kiezen voor een kunststof pennenbak als extra optie. De meubelen worden ongemonteerd geleverd, maar met de eenvoudige montage-instructies kun je de container snel in elkaar zetten. Met zijn solide en slijtvaste constructie is deze standcontainer duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Kortom, de ideale aanvulling voor een.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Kersen

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Kersen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Kersen komt standaard in het Rood. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Kersen is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Kersen is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Kersen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten