1. kantoorartikelen
  2. Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades E

Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades E

5/5

Met Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades E zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades E heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades E

Merk

Relaxdays

Gewicht

6.24 kg

Afmetingen

Hoogte: 84.50 cm

Breedte: 20 cm

Diepte 49.50 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades E

De Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast is een veelzijdig meubelstuk dat perfect is voor het creëren van opbergruimte in elke kamer. Of je nu een smalle en hoge kast nodig hebt of liever gaat voor een lage en brede kast, er is altijd een ladekast die perfect bij jouw behoeften past. Deze ladekast is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het design met lades in verschillende kleurtinten voegt een chique uitstraling toe aan jouw interieur. Gebruik de ladekast als nachtkastje in de slaapkamer om kleding en boeken netjes op te bergen. Of plaats hem in de badkamer voor het organiseren van handdoeken en toiletartikelen. In de gang kun je de kast gebruiken om mutsen, sjaals en sleutels op te bergen, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Met 4 tot 7 lades biedt deze ladekast voldoende ruimte voor al je spullen. De stoffen lades zijn duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Bovendien is de kast eenvoudig te monteren en stevig genoeg om lang mee te gaan. Kortom, deze Relaxdays ladekast is de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl voor elke kamer in jouw huis.

Veelgestelde vragen over Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades E

Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades E kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 84.50 cm
  • Breedte 20 cm
  • Diepte 49.50 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 6.24 kg.

Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades E komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades E is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades E is op de markt gebracht door Relaxdays. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Relaxdays ladekast stof ladenkast commode bijzetkast - 4 tot 7 lades E bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten