1. kantoorartikelen
  2. BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof)

BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof)

5/5

Met BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof) zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof) heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof)

Merk

hjh office

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 42.80 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Knoestige Eiken

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof)

De BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades is een uniek en veelzijdig product dat perfect is voor het organiseren en opbergen van uw spullen. Met zijn knoestige eiken rail handvat, voegt deze rolcontainer een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw interieur. De handvatten zijn gemaakt van duurzaam kunststof, wat zorgt voor een comfortabele grip tijdens het verplaatsen van de rolcontainer. Met zijn drie ruime laden biedt deze rolcontainer voldoende opbergruimte voor al uw benodigdheden. De laden zijn niet afsluitbaar, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot uw spullen. De afmetingen van de rolcontainer zijn 42,8 x 58 x 59 cm, waardoor hij perfect past in elke hoek van uw huis of kantoor. Daarnaast heeft deze rolcontainer een penlade, ideaal voor het opbergen van uw schrijfbenodigdheden. De rolcontainer is eenvoudig te monteren en wordt geleverd met duidelijke instructies. Met zijn stijlvolle ontwerp en praktische functies is de BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades een must-have voor iedereen die op zoek is naar een georganiseerde en stijlvolle opbergoplossing.

Veelgestelde vragen over BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof)

BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof) kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 42.80 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof) komt standaard in het Knoestige Eiken. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof) is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof) is op de markt gebracht door hjh office. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Rail handvat (kunststof) bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten