1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Beuken

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Beuken

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Beuken zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Beuken heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Beuken

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Beuken

Praktische standcontainer met 4 lades van 60 cm diep in de kleur (RAL9010) met een topblad van beukenhout. Deze praktische standcontainer is perfect voor het organiseren van al je spullen. Met zijn meerdere lades en compartimenten biedt deze container voldoende ruimte om alles netjes en geordend te houden. Of het nu gaat om papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen, je kunt alles binnen handbereik en toch georganiseerd houden. De standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk bij je bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van jouw behoeften. Deze ladecontainer kan aan een wing- of hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Hij beschikt over 2 normale laden en 1 lade voor hangmappen. De lades zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en een cilinderslot, inclusief 2 sleutels. De afmetingen van de standcontainer zijn 75 x 46 x 60/80 cm (hoogte, breedte, diepte). De romp en het topblad zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en zijn solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Daarnaast is er een optie om een kunststof pennenbak toe te vo.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Beuken

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Beuken kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Beuken komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Beuken is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Beuken is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Beuken bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten