1. kantoorartikelen
  2. SIGNA SC40 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem

SIGNA SC40 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem

5/5

Met SIGNA SC40 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA SC40 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA SC40 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 76 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA SC40 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem

De SIGNA SC40 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem is de perfecte oplossing voor het organiseren en opbergen van uw spullen. Met zijn 2 handige lades en ophangsysteem biedt deze rolcontainer voldoende ruimte voor al uw benodigdheden. De rolcontainer is afsluitbaar en voorzien van een centrale vergrendeling, zodat u uw waardevolle items veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft deze rolcontainer een handige penlade, waarin u uw schrijfgerei en andere kleine spullen kunt bewaren. Met afmetingen van 42,8 x 80 x 72-76 cm past deze rolcontainer perfect in elke ruimte. Of het nu in uw kantoor, slaapkamer of woonkamer is, deze rolcontainer zal zeker een stijlvolle toevoeging zijn aan uw interieur. De montage van de rolcontainer is eenvoudig en snel, zodat u direct kunt genieten van de voordelen van dit praktische en veelzijdige opbergsysteem. Wacht niet langer en bestel vandaag nog de SIGNA SC40 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem om uw spullen netjes en georganiseerd te houden!

Veelgestelde vragen over SIGNA SC40 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem

SIGNA SC40 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 76 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA SC40 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA SC40 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA SC40 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA SC40 BS Rolcontainer Hout met ophangsysteem bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten