1. kantoorartikelen
  2. LAUWG Kinderkamerrek, Speelgoedorganizer Met 9 Uitneembare Vliesmanden, Speelgoed- En Boekenkast Voor De Kinderkamer

LAUWG Kinderkamerrek, Speelgoedorganizer Met 9 Uitneembare Vliesmanden, Speelgoed- En Boekenkast Voor De Kinderkamer

5/5

Met LAUWG Kinderkamerrek, Speelgoedorganizer Met 9 Uitneembare Vliesmanden, Speelgoed- En Boekenkast Voor De Kinderkamer zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met LAUWG Kinderkamerrek, Speelgoedorganizer Met 9 Uitneembare Vliesmanden, Speelgoed- En Boekenkast Voor De Kinderkamer heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties LAUWG Kinderkamerrek, Speelgoedorganizer Met 9 Uitneembare Vliesmanden, Speelgoed- En Boekenkast Voor De Kinderkamer

Merk

LAUWG

Gewicht

9 kg

Afmetingen

Hoogte: 78 cm

Breedte: 82.50 cm

Diepte 26.50 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Open kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van LAUWG Kinderkamerrek, Speelgoedorganizer Met 9 Uitneembare Vliesmanden, Speelgoed- En Boekenkast Voor De Kinderkamer

Help je kinderen om op jonge leeftijd georganiseerd te zijn: Ben je het zat om elke dag je kinderen te vragen om hun kamer op te ruimen? Dit kinderkamerrek helpt je om de kamer regelmatig opgeruimd te houden. Een ruime speelruimte: Heb je moeite om een stap te zetten vanwege het rondslingerende speelgoed? Dan is dit rek precies wat je nodig hebt. In de uitneembare manden kunnen alle schatten van je kleintjes een eigen plekje vinden. Kindvriendelijk: De uitneembare manden maken opruimen gemakkelijk en leuk; met 6 standaardformaat manden en 3 grotere manden is er voldoende ruimte voor al hun spullen. Geordend en georganiseerd: de levendige kleuren citroengeel, hemelsblauw en grasgroen stimuleren je kinderen om hun creativiteit de vrije loop te laten en hun spullen netjes op te bergen in de verschillende gekleurde manden. Maak het opruimen van de kinderkamer een eenvoudige en leuke taak met dit veelzijdige kinderkamerrek. Dit rek is perfect voor ouders die willen dat hun kinderen leren om georganiseerd te zijn vanaf jonge leeftijd. De 9 uitneembare vliesmanden bieden voldoende ruimte om al het speelgoed en de boeken van je kinderen netjes op te bergen. Dankzij de verschillende maten manden kunnen ze hun spullen op een overzichtelijke manier sorteren. Met dit rek kunnen je kinderen hun eigen speelruim.

Veelgestelde vragen over LAUWG Kinderkamerrek, Speelgoedorganizer Met 9 Uitneembare Vliesmanden, Speelgoed- En Boekenkast Voor De Kinderkamer

LAUWG Kinderkamerrek, Speelgoedorganizer Met 9 Uitneembare Vliesmanden, Speelgoed- En Boekenkast Voor De Kinderkamer kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 78 cm
  • Breedte 82.50 cm
  • Diepte 26.50 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 9 kg.

LAUWG Kinderkamerrek, Speelgoedorganizer Met 9 Uitneembare Vliesmanden, Speelgoed- En Boekenkast Voor De Kinderkamer komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

LAUWG Kinderkamerrek, Speelgoedorganizer Met 9 Uitneembare Vliesmanden, Speelgoed- En Boekenkast Voor De Kinderkamer is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Open kast en heeft wielen: Nee.

LAUWG Kinderkamerrek, Speelgoedorganizer Met 9 Uitneembare Vliesmanden, Speelgoed- En Boekenkast Voor De Kinderkamer is op de markt gebracht door LAUWG. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt LAUWG Kinderkamerrek, Speelgoedorganizer Met 9 Uitneembare Vliesmanden, Speelgoed- En Boekenkast Voor De Kinderkamer bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten