1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Beuken

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Beuken

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Beuken zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Beuken heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Beuken

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Beuken

Deze praktische standcontainer met 3 lades is de perfecte oplossing om alles georganiseerd en netjes te houden. Of het nu gaat om documenten, kantoorbenodigdheden of persoonlijke spullen, met de verschillende lades en compartimenten heb je voldoende ruimte om alles binnen handbereik te houden. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar elke gewenste locatie. Of je hem nu naast je bureau plaatst of in een andere ruimte, afhankelijk van jouw behoeften, de keuze is aan jou. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een hoek- of wingbureau, zowel aan de hoofdzijde (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Het is uitgerust met 2 normale lades en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Daarnaast is het voorzien van een cilinderslot met 2 sleutels voor extra beveiliging. De laden zijn uitgerust met handige telescoopgeleiding en kunnen worden geleverd in twee verschillende dieptematen: 60 cm of 80 cm diep. Deze standcontainer is gemaakt van solide en slijtvaste materialen, waardoor het eenvoudig schoon te maken is. Je kunt zelfs kiezen uit verschillende kleuren voor de romp en het topblad, zodat het perfect past bij jouw kantoorinrichting. Als extra optie kun je ook een kunstst.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Beuken

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Beuken kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Beuken komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Beuken is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Beuken is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Beuken bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten