1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Samine met 3 lades eik

Ladeblok Samine met 3 lades eik

5/5

Met Ladeblok Samine met 3 lades eik zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Samine met 3 lades eik heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Samine met 3 lades eik

Merk

Emob

Gewicht

28 kg

Afmetingen

Hoogte: 62 cm

Breedte: 54 cm

Diepte 39 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Samine met 3 lades eik

Het Ladeblok Samine met 3 lades eik is een stijlvol en functioneel meubelstuk dat perfect past in elke kamer. Met zijn afmetingen van 54x39x62cm biedt dit ladeblok voldoende opbergruimte om al je persoonlijke spullen netjes georganiseerd te houden. Dit ladeblok is vervaardigd uit hoogwaardig spaanplaat in een prachtig wit en eikdecor, waardoor het een moderne en elegante uitstraling heeft. De metalen handgrepen voegen niet alleen een vleugje verfijning toe, maar zorgen ook voor een comfortabele en gemakkelijke opening en sluiting van de lades. Naast zijn esthetische aantrekkingskracht is dit ladeblok ook uiterst praktisch. De drie ruime laden bieden voldoende ruimte om al je benodigdheden op te bergen, zoals papierwerk, kantoorbenodigdheden, accessoires en nog veel meer. Of je het nu in de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of kantoor plaatst, dit ladeblok zal zeker een essentieel en stijlvol element zijn in je interieur.

Veelgestelde vragen over Ladeblok Samine met 3 lades eik

Ladeblok Samine met 3 lades eik kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 62 cm
  • Breedte 54 cm
  • Diepte 39 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 28 kg.

Ladeblok Samine met 3 lades eik komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Samine met 3 lades eik is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

Ladeblok Samine met 3 lades eik is op de markt gebracht door Emob. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Samine met 3 lades eik bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten