1. kantoorartikelen
  2. La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal antracietkleurig

La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal antracietkleurig

5/5

Met La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal antracietkleurig zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal antracietkleurig heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal antracietkleurig

Merk

Dolce Vita

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 67 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 45 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal antracietkleurig

De La Dolce Vita Ladeblok is een praktische en stijlvolle toevoeging aan elk kantoor of werkruimte. Met zijn afmetingen van 39x45x67 cm past hij gemakkelijk onder een bureau of naast een bureau. Het ladeblok is gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook gemakkelijk schoon te maken is. Dit handige ladeblok is voorzien van 2 ruime lades, elk voorzien van een slot. Hierdoor kun je je dossiers veilig en georganiseerd opbergen in verschillende categorieën. Bovendien zijn beide lades uitgerust met een verwijderbare ophangstang, speciaal ontworpen voor het opbergen van A4-hangmappen. Zo blijven je belangrijke documenten netjes en overzichtelijk. Het ladeblok is voorzien van 3-sectie kogelladegeleiders, waardoor de lades soepel kunnen worden geopend en gesloten. Zelfs bij een zwaardere belasting kunnen de lades volledig worden uitgetrokken, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je opgeslagen materialen. De antracietkleurige afwerking geeft het ladeblok een moderne en professionele uitstraling, waardoor het perfect past bij elke kantoorinrichting. Met de La Dolce Vita Ladeblok haal je niet alleen een praktisch opbergmeubel in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je werkruimte.

Veelgestelde vragen over La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal antracietkleurig

La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal antracietkleurig kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 67 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 45 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal antracietkleurig komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal antracietkleurig is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Ja.

La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal antracietkleurig is op de markt gebracht door Dolce Vita. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt La Dolce Vita Ladeblok verrijdbaar 39x45x67 cm staal antracietkleurig bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten