1. kantoorartikelen
  2. Archiefkast Tijn opbergkast multifunctioneel 74 cm hoog

Archiefkast Tijn opbergkast multifunctioneel 74 cm hoog

5/5

Met Archiefkast Tijn opbergkast multifunctioneel 74 cm hoog zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Archiefkast Tijn opbergkast multifunctioneel 74 cm hoog heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Archiefkast Tijn opbergkast multifunctioneel 74 cm hoog

Merk

VDD

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 74.50 cm

Breedte: 80 cm

Diepte 43.50 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Dichte kast, Met achterwand

Met wielen

Nee

Type deur

Openslaande deuren

Type kast

Archiefkast

Omschrijving van Archiefkast Tijn opbergkast multifunctioneel 74 cm hoog

De Archiefkast Tijn opbergkast multifunctioneel 74 cm hoog is een handige en ruime kast gemaakt van hoogwaardig meubelpaneel. De kast heeft een slimme indeling met 2 vakken en 1 legplank die afgesloten kunnen worden met 2 deuren. Dankzij de 4 kleine metalen pootjes staat de kast stevig en stabiel. Dit multifunctionele meubelstuk is ideaal voor het opbergen van verschillende items in uw kantoor of woonruimte. Het kan gebruikt worden als kast voor het opbergen van ordners, als kledingkast, schoenenkast, archiefkast, boekenkast, LP-vinyl opbergkast of algemene opbergkast. Deze kast is ook perfect te combineren en uit te breiden met andere artikelen uit de serie. De afmetingen van de kast zijn 74,5 cm hoog, 80 cm breed en 43,5 cm diep. Naast de grijze kleur zijn er ook andere kleuren en uitvoeringen beschikbaar, zodat u de kast kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl en interieur. Met de Archiefkast Tijn opbergkast multifunctioneel 74 cm hoog kunt u op een stijlvolle en georganiseerde manier al uw spullen opbergen.

Veelgestelde vragen over Archiefkast Tijn opbergkast multifunctioneel 74 cm hoog

Archiefkast Tijn opbergkast multifunctioneel 74 cm hoog kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 74.50 cm
  • Breedte 80 cm
  • Diepte 43.50 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

Archiefkast Tijn opbergkast multifunctioneel 74 cm hoog komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Archiefkast Tijn opbergkast multifunctioneel 74 cm hoog is een Archiefkast en heeft als deur type: Openslaande deuren. Het is daarnaast een Dichte kast, Met achterwand en heeft wielen: Nee.

Archiefkast Tijn opbergkast multifunctioneel 74 cm hoog is op de markt gebracht door VDD. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Archiefkast Tijn opbergkast multifunctioneel 74 cm hoog bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten