1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Rood

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen

De praktische standcontainer met 4 lades biedt een handige opslagoplossing voor al je spullen. Met meerdere lades en compartimenten kun je al je papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke eigendommen netjes en geordend houden. Deze container is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten, waardoor je alles binnen handbereik kunt houden en toch georganiseerd kunt blijven. Dankzij de wieltjes aan de onderkant van de standcontainer kun je deze eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu bij je bureau wilt plaatsen of in een andere ruimte wilt gebruiken, het is allemaal mogelijk. De standcontainer kan zowel aan een wing- of hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Deze ladecontainer is voorzien van 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. De laden zijn uitgerust met handige telescoopgeleiding en een cilindersluiting, inclusief 2 sleutels. De afmetingen van de standcontainer zijn 75 cm hoog, 46 cm breed en 60/80 cm diep. De romp en het topblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder de kleur Licht (Ral 7035) voor het topblad in Kersen. Daarnaast is er ook de optie om een kunststof pennenbak toe te voegen. De standcontainer wordt ongemonteerd geleverd, maar kan eenvoudig in elkaar worden gezet.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen komt standaard in het Rood. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Kersen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten