1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Havanna

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Havanna

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Havanna zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Havanna heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Havanna

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Zwart (RAL9005) | Havanna

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Havanna

De praktische standcontainer met 4 laden is de perfecte oplossing om al je spullen georganiseerd te houden. Met zijn meerdere lades en compartimenten biedt deze container voldoende ruimte voor al je papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke bezittingen. Je kunt alles binnen handbereik houden en toch geordend en netjes. Deze standcontainer is speciaal ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant is het gemakkelijk om de container naar de gewenste locatie te verplaatsen. Of je hem nu naast je bureau wilt plaatsen of in een andere kamer wilt gebruiken, het is allemaal mogelijk. De container kan zowel aan een hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep) van een wing- of hoekbureau worden bevestigd. Deze ladecontainer is uitgerust met 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Daarnaast is hij voorzien van een cilindersluiting, inclusief 2 sleutels, om je spullen veilig op te bergen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding voor soepel openen en sluiten. De afmetingen van de container zijn 75 x 46 x 60/80 cm (hoogte, breedte, diepte). De romp en het topblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om bij je interieur te passen. De standcontainer is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Optioneel kun je een kunststof pennenbak toe.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Havanna

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Havanna kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Havanna komt standaard in het Zwart (RAL9005) | Havanna. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Havanna is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Havanna is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Havanna bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten