1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn

Deze praktische standcontainer met 3 lades is perfect voor het netjes en georganiseerd houden van al je spullen. Of je nu papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen hebt, deze container biedt voldoende ruimte om alles binnen handbereik te houden. Het ontwerp is gericht op functionaliteit en gebruiksgemak, met wieltjes aan de onderkant waardoor je de container eenvoudig kunt verplaatsen naar waar je maar wilt. Of het nu naast je bureau is of in een andere kamer, deze container past zich aan jouw behoeften aan. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan de hoofdzijde (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Het heeft 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en een cilindersluiting met 2 bijgeleverde sleutels. De afmetingen van de container zijn 75 cm hoog, 46 cm breed en 60 cm diep. De romp en het topblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder Ahorn. Het materiaal is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Als extra optie kun je een kunststof pennenbak toevoegen. De meubelen worden ongemonteerd geleverd achter de eerste deur, wat zorgt voor een eenvoudige en snelle montage.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9010) topblad Ahorn bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten