1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad

Deze praktische standcontainer met 3 of 4 lades is de perfecte oplossing om alles georganiseerd en netjes te houden. Of het nu gaat om belangrijke papieren, kantoorbenodigdheden of persoonlijke spullen, deze container biedt voldoende ruimte om alles binnen handbereik te houden. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container moeiteloos verplaatsen naar elke gewenste locatie. Of je hem nu naast je bureau wilt plaatsen of in een andere kamer wilt gebruiken, de keuze is aan jou. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een hoek- of vleugelbureau, zowel aan de hoofdzijde (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Het beschikt over 2 normale lades en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. De lades zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en kunnen worden afgesloten met een cilinderslot, inclusief 2 sleutels. Met een solide en slijtvaste constructie is deze standcontainer eenvoudig schoon te maken en gaat hij lang mee. Je hebt ook de mogelijkheid om een kunststof pennenbak toe te voegen aan deze handige container. De meubelen worden ongemonteerd geleverd achter de eerste deur, maar met de eenvoudige montage-instructies kun je de container snel in elkaar zetten. Kies uit verschillende kleuren voor de romp en het topblad om ervoor te zorgen dat deze praktische standcontainer perfect past bij jouw kantoorinrichting.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten