1. kantoorartikelen
  2. SIGNA AC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof

SIGNA AC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof

5/5

Met SIGNA AC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA AC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA AC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof

Merk

hjh office

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA AC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof

De SIGNA AC30 SG Rolcontainer is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elke ruimte. Deze rolcontainer is gemaakt van hoogwaardig knoestig eikenhout en heeft een prachtige greeplijst van kunststof. Met zijn afmetingen van 42,8 x 58 x 59 cm biedt deze rolcontainer voldoende opbergruimte voor al uw spullen. Deze rolcontainer wordt geleverd met 3 lades die afsluitbaar zijn met een centrale vergrendeling. Hiermee kunt u uw persoonlijke bezittingen veilig opbergen. Daarnaast is er een handvat van kunststof aanwezig, waardoor het verplaatsen van de rolcontainer eenvoudig en moeiteloos is. Een uniek kenmerk van deze rolcontainer is de penlade. Deze lade biedt de perfecte opbergoplossing voor al uw schrijfgerei, zodat u altijd alles bij de hand hebt. De rolcontainer wordt geleverd in losse onderdelen, maar dankzij de eenvoudige montage-instructies kunt u deze moeiteloos in elkaar zetten. Verrijk uw interieur met de SIGNA AC30 SG Rolcontainer en geniet van zijn functionaliteit en prachtige design.

Veelgestelde vragen over SIGNA AC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof

SIGNA AC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA AC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA AC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA AC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof is op de markt gebracht door hjh office. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA AC30 SG Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Greeplijst kunststof bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten